Smono 4 Pro

Deze kruidenverdamper belooft meer kracht en uithoudingsvermogen dan zijn voorganger, vanwege  zijn sterke batterij van 3000 mAh. Hij maakt gebruik van conductieverwarming en heeft 20 seconden nodig om de ingestelde temperatuur te bereiken. Het heeft een volledige temperatuurregeling en het apparaat trilt wanneer het klaar is. Samen met de 7e generatie technologie van Smono, heeft de 4 Pro een instelbare luchtstroom voor een betere algehele ervaring.

Beschrijving

De Smono 4 Pro is een verbeterde versie van de Smono 4 Vaporizer. Om te beginnen heeft het 35% meer batterijcapaciteit, waardoor langere vape sessies mogelijk zijn. Het ontwerp is ook kleiner met 10.1 x 5.2 x 2.6 cm wat hem draagbaarder en gebruiksvriendelijker maakt. Daarnaast is de Smono 4 Pro ontwikkeld in Duitsland en is deze gemaakt van hoogwaardige onderdelen, waaronder een glazen en metalen mondstuk en een keramische kamer. Deze kamer kan ongeveer 0,3 gram droog kruidenmateriaal bevatten. Tot slot, om veiligheidsredenen en om de batterij te sparen, schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit na 4 minuten inactiviteit.

Lichtpad luchtstroom
Gezien de constructie van het luchtpad, heb je de mogelijkheid om de hoeveelheid damp, die bij elke inhalering wordt geproduceerd, te regelen. Deze technologie zorgt voor een koelere damp en minder weerstand. In wezen betekent dit dat je dankzij de koelere temperaturen in het luchtkanaal kunt kiezen tussen een lichte of dikke damp die ook nog eens zeer aromatisch is.

Volledige temperatuurregeling
De Smono 4 Pro Vaporizer geeft je de vrijheid om elk van je vape sessies aan te passen door de temperatuur naar wens te kiezen – tot op de graad nauwkeurig. Er is echter een bereik, dus je kunt elk getal selecteren tussen [celsiuswaarde=’160′ f=’320′] en [celsiuswaarde=’221′ f=’430′]. Bovenop het toestel zit een digitaal scherm waarop je de vooraf ingestelde temperatuur kunt zien. Ook trilt het apparaat wanneer het de gewenste temperatuur bereikt, omdat het over haptische feedback beschikt.

Duurzame batterij
In deze vaporizer zit een krachtige batterij van 3000 mAh. Door zijn enorme kracht kan hij de vooraf ingestelde temperatuur in ongeveer 20 seconden bereiken. Bovendien kan het vanwege zijn kracht zeer hoge temperaturen bereiken. Er is een weergave van het batterijniveau op het apparaat die je laat weten wanneer opladen nodig is, wat je kunt doen met de meegeleverde USB-oplader. En tot slot zorgt de automatische uitschakelfunctie van 4 minuten ervoor dat de batterij langer meegaat.

Smono 4 Pro Video

Bekijk deze video om alles te weten te komen over de Smono 4 Pro.

In de verpakking

  • 1x Smono 4 Pro Vaporizer
  • 2x Mondstukfilters
  • 1x USB-oplaadkabel
  • 1x Luchtpadborstel
  • 1x Kamerborstel
  • 1x Laadhulpmiddel
  • 2x Handleidingen (Engels & Duits)

Verkopers

Land wijzigen:
Smono.shop
Ga naar winkel99,00 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 7:32

Smono Vape Officiële Winkel

Avalonmagicplants.com
Ga naar winkel84,90 €

↻ Bijgewerkt op: 4. december 2022 , 21:32

Gratis verzending binnen de EU voor alle bestellingen vanaf €175

Puffpuffpalace.nl
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 6:48

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Smono 4
» Ouder model «

Smono 4

De Smono 4 verdamper is een absolute alleskunner die je favoriete kruiden, oliën en waxen omzet in heerlijke dampwolken. Dit betaalbare apparaat ...

van 79,90 €
4.5