TopBond Odin 2

De TopBond Odin 2 is een multifunctionele verdamper gemaakt voor kruiden en oliën. De verdamper heeft een convectieverwarmingsmethode en een grote kamer. Hij wordt bediend via een touch scherm, wat zeldzaam is voor vaporizers. Naast de uitstekende aanraakschermfunctie heeft de geüpgrade versie van de Odin verdamper meer te bieden.

4.3/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De TopBond Odin 2 is de opvolger van de beruchte Odin verdamper, die bekend staat als een geweldig apparaat. Het lijkt erop dat TopBond besloot om zijn bestaande vaporizer voorgoed te verbeteren. Het beste aan de update is een grotere kamer en natuurlijk de innovatieve convectieverwarming.

Gebouwd
De Odin 2 lijkt erg op zijn voorganger, de eerste Odin verdamper. Maar hij is kleiner dan het origineel. De zichtbare upgrade van de verdamper is de verandering van de bedieningsknoppen naar het touch scherm. Een ander merkbaar verschil is de stevigere metalen behuizing, die ook het uiterlijk verbetert.

De upgrades
Allereerst heeft de verdamper een grote batterij met een capaciteit van 3200 mAh. Dus biedt het een uitgebreid gebruik aan waarmee je het buitenshuis kunt gebruiken en kunt delen met iedereen die je leuk vindt. De Odin 2 beschikt ook over een verbeterd spits toelopend glazen mondstuk dat geschikt is voor een 14 mm vrouwelijke waterpijp zonder adapter. Eventueel kun je een adapter aanschaffen zodat je elke waterpijp erop aan kunt sluiten.

De gelijkenissen
Beide Odin verdampers beschikken over een volledige temperatuurregeling en een bediening met drie knoppen. Het onthoudt de laatst gebruikte temperatuur, zodat je de temperatuur niet opnieuw vanaf 80°C hoeft te verhogen. Je kunt ook overschakelen van Celsius naar Fahrenheit of omgekeerd als je tegelijkertijd op de knoppen “+” en “-” drukt. Daarnaast blijven de geheime compartimentfunctie voor het mondstuk, de haptische feedback en het geïsoleerde luchtpad hetzelfde.

De verschillen
Terwijl de Odin OG tot 230°C opwarmt, kan de Odin 2 slechts tot 220°C opwarmen. Vooral omdat je zo’n hoge temperatuur toch niet nodig hebt, waardoor je meer batterij hebt voor langer gebruik. Het belangrijkste is dat het geleverde temperatuurbereik voldoende is om een temperatuur te leveren die past bij het materiaal dat het verdampt, en het is nu volledig convectie in plaats van een hybride.

In de verpakking

  • 1x Odin 2 Vaporizer
  • 1x USB-oplader
  • 1x Glazen mondstuk
  • 5x Filters
  • 1x Reinigingsgereedschap
  • 1x Borstel

Conclusie

Laat je niet misleiden door het slanke Odin 2 ontwerp. Het is meer dan een verbetering van de versie en het wisselen van kunststof naar de metalen behuizing. Net als alle andere top vaporizers, beschikt de Odin 2 over een nauwkeurige temperatuurregeling, geïsoleerd luchtpad, lange levensduur van de batterij en hoogwaardige materialen. Het belangrijkste is dat het een volledige convectieverdamper is. Het is TopBond gelukt om van binnenuit opnieuw een top vaporizer te creëren, voornamelijk omdat ze luisteren naar wat mensen willen.

Odin Vaporizer
» Ouder model «

Odin Vaporizer

De Odin is een eenvoudige vaporizer met een strak design. Een aantal top functies zoals exacte temperatuurregeling en het afgesloten luchtkanaal maken ...

4.2