VapCap OmniVap

Laatste update: 4. oktober 2018
VapCap Omnivap Vaporizer
4.5 / 5.0 Beoordeling

De VapCap OmniVap is een kruiden- en harsverdamper. Het is een van de kostbaarste verdamper van DynaVap. De VapCap OmniVap is erg uitgebreid in vergelijking met het begin van de VapCap Original. Hoofdzakelijk gemaakt van titanium of koolstof, heeft het nog steeds het kenmerkende klikgeluid met als toevoeging een instelbare lucht- en dampverhouding.

VapCap OmniVap review

De VapCap OmniVap is een kleine en eenvoudig niet-elektronische vaporizer gemaakt van voedselveilige materialen, voornamelijk van titanium. De verdamper heeft een vlam nodig om op te warmen, een kaarsvlam is al voldoende. Echter is een jet-vlam aansteker zeker aan te bevelen om tijd te besparen.

Luchtdampverhouding
Met de OmniVap, in tegenstelling tot de andere VapCaps, kun je de lucht- of dampverhouding oneindig aanpassen. Dit kan eenvoudig aangepast worden door het mondstuk te draaien, waardoor het bijna precies hetzelfde werkt als een elektronische verdamper maar dan zonder batterij.

Klikgeluid voor gebruik
De klik wordt bepaalt vanaf waar de vaporizer wordt verwarmd. Bij lagere temperatuur dient de vlam aan het uiteinde van de vaporizer te worden gehouden, de temperatuur neemt toe wanneer de vlam richting het mondstuk beweegt. Daarom zal de ingebouwde temperatuurindicator klikken afhankelijk van waar de vlam wordt geplaatst.

Veilige materialen
Gemaakt van voornamelijk titanium met heel weinig ander materiaal, zoals roestvrijstaal en koolstof, is er geen twijfel waarom de verdamper duurder is dan andere VapCaps. Met voedselveilig materiaal produceert het zeker pure en smakelijke dampen.

Geen verbranding
Zonder direct contact van de vlam met de kruiden produceert de vaporizer dampen zonder verbranding. Zo voorkomt het kankerverwekkende stoffen die bekend zijn om het menselijk lichaam te beschadigen.

Video bij de VapCap OmniVap

Deze video laat zien hoe je de VapCap OmniVap vaporizer gebruik.

In de verpakking

  • 1x VapCap OmniVap
  • 1x Draagtas

Conclusie

Met 9,2 cm lengte is de VapCap OmniVap een must-have wanneer je vaak buiten bent. Met een grootte die bijna gelijk is aan een sigaret, is de kleine kruiden- en harsverdamper een perfect alternatief voor elektronische vaporizers. Door de nieuwe, gemakkelijk verstelbare lucht-en dampverhouding is het zeker de moeite waard.

VapCap OmniVap Verkopers

Ga naar winkel€ 175,00

Gratis levering in Nederland

Ga naar winkel€ 175,00

Gratis verzending binnen Europa voor bestellingen vanaf €50

Laatste prijsaanpassing: 15.10.18 om 13:59

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: