VapCap Original

VapCap Original

De VapCap Original is een kruidenverdamper met het formaat van een sigaret. De eenvoudige vaporizer is de voorganger van de ultieme VapCap NonaVong. De vaporizer heeft een vlam nodig voor gebruik, de VapCap Original beschikt over een ingebouwde temperatuurindicator die klikt wanneer de kruiden klaar zijn om te worden verdampt.

Beschrijving

Een kleinere verdamper is zeker discreter dan een grotere, de VapCap Original is klein en makkelijk. Gemaakt van voedselveilige materialen, functioneert de verdamper als traditionele sigaret, omdat het een aansteker nodig heeft om te verwarmen. Als het siliconen mondstuk je tegenstaat, kun je kiezen voor de VapCap S die een houten mondstuk heeft. Doordat de vaporizer geen elektriciteit nodig heeft, is de verdamper geschikt om buiten te worden gebruikt.

Klikgeluid voor gebruik
Hoewel het geen elektrisch apparaat is, werkt de VapCap Original wel hetzelfde. De verdamper heeft een ingebouwde temperatuurindicator die klikt wanneer hij klaar is om te verdampen.

Veilige materialen
De niet-elektronische verdamper is gemaakt van voedselveilige materialen, de vaporizer is gemaakt van glas, roestvrijstaal als verwarmingselement en het mondstuk is gemaakt van siliconen.

Geen verbranding
De vaporizer verdampt de kruiden zonder verbranding. Hierdoor elimineert het carcinogene stoffen die gevaarlijk zijn voor het menselijk lichaam.

Video bij de VapCap Original

Deze video laat zien hoe simpel de VapCap Original vaporizer gebruikt kan worden.

In de verpakking

  • 1x VapCap Original
  • 1x Draagtas

Conclusie

De VapCap Original is een kleine kruidenverdamper met ongeveer dezelfde lengte als een sigaret. Het is een perfect alternatief voor een sigaret. Het is zo simpel als een sigaret, behalve dat je geen slechte deeltjes inademt!