VapCap TiWoody

Laatste update: 4. oktober 2018
VapCap TiWoody
4.1 / 5.0 Beoordeling

De VapCap TiWoody is een niet-elektronische vaporizer die geschikt is voor kruiden en oliën. Buiten het hardhout als buitenkant en titanium als het verwarmingselement, werkt TiWoody net zoals zijn voorganger, de VapCap Original. Uitgerust met de standaard ingebouwde temperatuurindicator die klikt wanneer het klaar is voor gebruik, wordt de TiWoody geleverd met een exact bewerkte titanium-extractie kamer.

VapCap TiWoody review

De TiWoody is beschikbaar in verschillende maten, de normale TiWoody, TiWoody S met een lengte van 9,2 cm en de TiWoody XLS met 10,9 cm in lengte. Geschikt voor kruiden en oliën, onderscheid de sigaretachtige verdamper zich door een of twee “kronen” te hebben.

Crowns
Kenmerkend is het roestvrijstalen stuk aan het uiteinde van het houten mondstuk, bekend als de kroon. Met een extra kroon wordt de verdampingservaring beter, terwijl het mondstuk beter wordt beschermd.

S of XLS
De VapCap TiWoody familie bestaat uit de reguliere TiWoody, TiWoody S en TiWoody XLS.

  • TiWoody S: Heeft een lengte van 9,2 cm, de S-versie heeft een verstelbare lucht- en dampverhouding vergelijkbaar met de VapCap OmniVap.
  • TiWoody XLS: De XLS is de langere versie van de TiWoody, met een lengte van 10,9 cm heeft het een soortgelijke functie als de gewone en S-versie. Het produceert koeler damp dan de reguliere.

Verwijderbare onderdelen
Ontworpen met gemakkelijk verwijderbare onderdelen, kan de TiWoody eenvoudig worden gereinigd door de onderdelen in een bad met alcohol te weken. Daarnaast kan het is het compatibel met andere VapCaps-onderdelen.

Hoogwaardige materialen
Net als andere VapCaps is theTiWoody gemaakt van voedselveilige materialen, waardoor de vervuiling wordt vermeden en daarmee pure aromatische dampen worden geproduceerd. Het stijlvolle houten deel van de verdamper is handgemaakt, gesneden met premium hardhout zoals cocobolo, bocote en zwarthout.

Temperatuurindicator
De TiWoody werkt net als andere VapCaps, het klikt wanneer de damp klaar voor gebruik is of meer warmte nodig heeft wanneer de damp afgekoeld is. Het klikgeluid voor verwarming wordt bepaald door de plaatsing van de vlam op het verwarmingselement dat wordt herkend door de ingebouwde temperatuurindicator. Plaats de vlam dicht bij het uiteinde om te verdampen bij een lagere temperatuur en beweeg naar het mondstuk om de temperatuur te verhogen.

Video bij de VapCap TiWoody

Deze video laat de onderdelen en eigenschappen van de VapCap TiWoody vaporizer zien en geeft enkele extra tips.

In de verpakking

  • 1x VapCap TiWoody
  • 1x Draagtas

Conclusie

De niet-elektronische vaporizer kan overal worden gebruikt met elke warmtebron en vanwege zijn kleine formaat kan hij makkelijk discreet gebruikt worden. De TiWoody is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft enkele nieuwe eigenschappen zoals de kroon, het hout en de lengte. Verwijderbare onderdelen zorgen ervoor dat het schoonmaakproces een eitje is.

Vergelijking van de beste vaporizer op de markt.

Beste Vaporizer 2018


Bezoekers die dit product hebben bekeken, hebben ook volgende producten bekeken: