VapeXhale Cloud EVO

VapeXhale Cloud EVO

De VapeXhale Cloud EVO is door kenners bekroond als de ultieme thuis vaporizer. Wat hem zo uniek maakt is het Perpetuheat verhittingssysteem dat zorgt voor gelijkmatige verhitting waardoor er volle grote dampwolken ontstaan.

Beschrijving

Met het Perpetuheat verhittingssysteem produceert de VapeXhale Cloud EVO volle dampen die dankzij het volledige glazen luchtkanaal ook nog eens een perfecte smaak hebben. De temperatuur kan volledig naar wens worden ingesteld en met het los verkrijgbare bubblersysteem koelt de lucht direct af bij het inhaleren.

Aanpasbare temperatuurregeling
De temperatuur kan via de draaiknop naar wens worden ingesteld, ook beschikt de VapeXhale Cloud EVO over een automatische uitschakelaar.

Perpetuheat systeem
Dit verhittingssysteem zorgt er voor dat iedere damp consistent is qua smaak en temperatuur, doordat de lucht die je inhaleert wordt verwarmt terwijl het door de vaporizer wordt geleid.

Glazen luchtkanaal
De VapeXhale Cloud EVO is voorzien van een volledig glazen luchtkanaal waardoor de dampen niet in aanraking komen met ander materiaal en daardoor goed van smaak blijven.

Video bij de VapeXhale Cloud EVO

De volgende video laat je zien hoe je de VapeXhale Cloud EVO kunt gebruiken

In de verpakking

  • 1x VapeXhale Cloud EVO
  • 2x Kruidenkamers
  • 2x VapeXnails
  • 1x Beschermhoes

Conclusie

De dampen die gemaakt kunnen worden door de VapeXhale Cloud EVO zijn fantastisch en dat wordt ook door iedereen bevestigd. Echter, om de beste kwaliteit te bereiken heb je wel de optionele accessoires nodig zoals de Hydratube. Voor de prijs zijn wellicht andere tafel vaporizers interessanter die ook goede prestaties leveren.