Vapman Basic

Vapman Basic

De handgemaakte vaporizer uit Zwitserland is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Geen problemen met lege batterijen want de Vapman Basic werkt met een butaan aansteker.

Beschrijving

De Vapman is erg klein 62 mm x 41 mm en gemaakt van stevige hoogwaardige materialen, de Vapman neem je dan ook zo overal mee naartoe. Hij wordt geleverd met een beschermhoes van hard plastic waardoor de Vapman onderweg goed beschermd is.

Butaangas aansteker
Geen gedoe met batterijen voor de Vapman Basic heb je enkel een butaangas aansteker nodig.

Eenvoudig onderhoud
De Vapman is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer eenvoudig te onderhouden.

Basic VS Classic
De basic en classic variant hebben wat kleine verschillen. Zo is de classic behandeld met lijnzaadolie waardoor deze duurzamer is. Verder heeft de classic een mica plaatje wat ervoor zorgt dat het hout beter beschermt is tegen de warmte.

Video bij de Vapman Basic

Bekijk in de volgende video een mooie review over de voordelen van de Vapman.

Tips bij gebruik

  1. Leg wat kruiden in het verwarm kommetje.
  2. Plaats het mondstuk.
  3. Pak de butaan aansteker en verwarm het kommetje voor 5 tot 10 seconden.
  4. Vervolgens inhaleer je rustig.

Let op: zorg ervoor dat je het kommetje niet opwarmt terwijl je inhaleert of wanneer het apparaat dichtbij je mond is. Dit kan namelijk voor letsel zorgen.

In de verpakking

  • 1x Vapman Basic vaporizer
  • 1x Hard plastic beschermhoes
  • 1x Metalen vulruimte

Conclusie

De Vapman Basic is zeker niet geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een eenvoudig product, elektronische apparaten zijn namelijk veel gemakkelijker te gebruiken. Wanneer je veel reist en graag wilt verdampen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterij, dan is de Vapman zeker een van de beste apparaten.