Vaponic Plus

Vaponic Plus

De met de hand gemaakte Vaponic Plus biedt stijl en extra veiligheid. Het beukenhouten omhulsel zorgt voor nog meer comfort tijdens het vaporizen.

4.4/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

De Vaponic Plus beschikt over een gepatenteerd dubbele luchtstroomsysteem en is gemaakt van hoogwaardige materialen zonder plastic of andere giftige materialen. Je kunt er kruiden of hars mee verdampen. Het beukenhouten omhulsel en het geanodiseerde aluminium maken het verdampen veiliger.

Stijlvolle behuizing
De Vaponic Plus maakt indruk met zijn praktische en stijlvolle behuizing. Het omhulsel van beukenhout en geanodiseerd aluminium is met de hand gemaakt in Europa en ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook de belangrijke praktische toepassing dat de vaporizer minder warm aanvoelt.

Dubbele luchtstroomsysteem
Net als bij de klassieke Vaponic heeft deze vaporizer een dubbel luchtstroomsysteem. De Vaponic Plus wordt verwarmd met een vlam (normale of torch aansteker). Door de dubbele luchtstroom krijg je een bijzonder sterke smaak en volle damp. Doordat er geen gebruik is gemaakt van plastic blijven de smaken optimaal behouden.

Video bij de Vaponic Plus

Hoe je de Vaponic Plus gebruikt zie je in onderstaande video.

In de verpakking

  • 1x Vaponic Plus Vaporizer
  • 3x Gaasjes
  • 1x Roer- en schoonmaakgereedschap

Conclusie

De Vaponic Plus is een uiterst betrouwbaar en duurzame verdamper. De gebruikte materialen en het dubbele luchtstroomsysteem van deze verdamper is van hoge kwaliteit en de pure kwaliteit proef je in de volle dampen.

Vaponic Vaporizer
» Ouder model «

Vaponic Vaporizer

De Vaponic is in Europa geproduceerd onder strenge kwaliteitseisen met hoogwaardig materiaal. Door het discrete design van een marker kun je nog ...

4.2