XMAX Starry V2

Laatste update: 12. augustus 2020
XMAX Starry V2

De Starry V2 is de nieuwste hoogwaardige vaporizer van XMAX waarbij gedacht is aan je portemonnee. De Starry V2 heeft een aantal indrukwekkende specs zoals vervangbare batterij, ruim temperatuurbereik en snelle opwarming.

4.3/5.0Beoordeling geschat door Vapospy

Beschrijving

De Starry V2 is de verbeterde versie van de Starry vaporizer. Was je daar al enthousiast over dan kan je je geluk nu niet meer op. De Starry V2 heeft namelijk een sterkere batterij, verbeterd mondstuk, grotere kruidenkamer en een verbeterde PCB.

Ruim temperatuurbereik
De temperatuur van de Starry V2 kan ingesteld worden tussen de 100°C en 240°C en warmt binnen 30 seconden op. Wanneer je de vaporizer niet gebruikt schakelt hij automatisch uit.

Keramisch mondstuk
Het magnetische mondstuk en de hittekamer zijn beide gemaakt van keramiek waardoor de dampen extra smaakvol blijven. De kruidenkamer biedt ruimte aan maximaal 0,5 gram kruiden.

Concentraat
De Starry V2 kan zowel voor kruiden als concentraten gebruikt worden. Het inzetstuk voor concentraten wordt meegeleverd.

OLED scherm
Op het scherm kun je onder andere de batterijstatus, de temperatuur en de opwarmstatus aflezen.

Verwisselbare batterij
De 2900 mAh is verwisselbaar en kan worden opgeladen met een micro-USB kabeltje. De batterij kan eenvoudig via de opening aan de onderkant vervangen worden.

Video bij de XMAX Starry V2

In de volgende video kun je razendsnel de werking van de XMAX Starry zien:

Tips bij gebruik

  1. Stop de fijngemalen kruiden in de kruidenkamer (of gebruik het inzetstuk voor concentraten).
  2. Houdt de aan-en-uitknop (boven) ongeveer 4 seconden ingedrukt om het apparaat aan te zetten.
  3. Stel de temperatuur in. De vaporizer zal nu automatisch beginnen met opwarmen.
  4. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt kun je rustig inhaleren.
  5. Houdt de aan-en-uitknop weer 4 seconden ingedrukt om het apparaat uit te zetten of wacht totdat de automatische uitschakeling het apparaat uitzet (na 5 of 10 minuten).

In de verpakking

  • 1x XMAX Starry V2 vaporizer
  • 1x 2900 mAh Samsung batterij
  • 1x USB-oplaadkabel
  • 1x Schoonmaakset
  • 1x Keramisch gaasje

Conclusie

Met de Starry V2 brengt XMAX een verbeterde versie op de markt met een nog grotere kruidenkamer en sterkere batterij. Daarnaast kun je de temperatuur instellen zoals jij dat wilt. Met de Starry V2 kom je zeker niets te kort!

XMAX Starry V3
» Nieuw model «

XMAX Starry V3

De XMAX Starry V3 behoort tot de succesvolle Starry serie en is een verbeterde versie. Met een elegant ontwerp kan dit apparaat ...

van 79,00 €
4.5

Verkopers

Land wijzigen: