XMAX Starry V3

De XMAX Starry V3 behoort tot de succesvolle Starry serie en is een verbeterde versie. Met een elegant ontwerp kan dit apparaat worden gebruikt om kruiden, waxen en was te verdampen dankzij de meegeleverde concentraatkussentjes. Het mooie design en de eenvoudige bediening van zijn voorganger zijn gebleven. De V3 wordt echter geleverd met enkele aardige verbeteringen, zoals betere warmte isolatie en haptische feedback.

4.5/5.0Product getest door Vapospy

Beschrijving

Het is een geweldig instapmodel, en is geschikt voor het verdampen van kruiden en harsen en wassen. Perfect voor degene die niet zeker weet welk materiaal ze het leukst vinden. Hoewel het minimalistische, maar toch mooie design en de eenvoudige bediening van zijn voorganger is gebleven, heeft de V3 een aantal kleine verbeteringen die het verschil maken.

De updates
De Starry 3.0 wordt geleverd met tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, ondanks dat het dezelfde behuizing en batterijcapaciteit heeft. De updates zijn als volgt:

 • Betere dekking van het batterijcompartiment: de geoptimaliseerde grootte van de batterijkap zorgt voor nog meer stabiliteit.
 • Verbeterde warmte isolatie: Verbeterde isolatie verbetert de prestaties van de verdamper.
  Concentraatkussentje: in plaats van de wax houder wordt de 3e versie geleverd met een standaard concentraat pad.
 • Verbetering van het luchtgat: het nieuwe mondstuk en de structuur van de behuizing zijn verbeterd voor een betere luchtdoorlaat.
 • Trilalarm: de verdamper trilt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt en voordat het zichzelf uitgeschakeld.

Rechtdoorzee
Net als andere Starry vaporizers scoort dit V3 model met moeiteloze applicatie. Het activeren van het apparaat is eenvoudig door de aan/uitknop een paar seconden ingedrukt te houden. Na het instellen van de gewenste temperatuur, warmt de verdamper in no-time op.

Magnetisch keramisch mondstuk
Het verbeterde mondstuk en het nieuwe luchtstroomontwerp zorgen voor pure, heerlijke damp. Dankzij de magnetische houder kan het keramische mondstuk eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. Bovendien koelt het keramische mondstuk de damp sneller af zonder de smaak te beïnvloeden.

Concentraten
De XMAX Starry V3 kan naast je favoriete kruiden ook harsen en waxen verdampen. Het concentraatkussen (bij de levering inbegrepen) is gevuld met katoen en afgesloten met een zeef. Deze materialen kunnen eenvoudig met de pincet worden ingebracht en vervolgens weer worden verwijderd.

Batterij
De XMAX Starry V3 heeft een enorme batterijcapaciteit van 2900 mAh, vergelijkbaar met zijn voorganger. De 18650-batterij is vervangbaar, zodat je lange, uitgebreide sessies zonder eniger hinder kunt hebben. Het beschikt over een stevige dop, zodat de batterijen snel kunnen worden uitgewisseld wanneer dat nodig is.

OLED-scherm
Het OLED-display zorgt voor gebruiksvriendelijke temperatuurinstellingen. Op het display zie je de geselecteerde temperatuur instelbaar van 100°C tot 240°C. Bekijk de temperatuurstijging en wacht op trillingen die aangeven dat de ingestelde temperatuur is bereikt. Je kunt ook de actuele batterijstatus controleren op het scherm.

In de verpakking

 • 1x XMAX Starry V3 verdamper
 • 1x 2900 mAh batterij (Samsung)
 • 1x Verpakkingstool
 • 1x Reinigingsborstel
 • 1x Pincet
 • 1x Concentraat kussen
 • 1x Mondstukfilter
 • 1x USB oplaadkabel
 • 1x Handleiding

Conclusie

De Starry V3 is de gloednieuwe, verbeterde premium-verdamper van de bekende fabrikant van de XVAPE- en XMAX-serie. Met de behouden basis van zijn voorganger, komt deze robuuste en toch elegante verdamper met enkele praktische ontwerpinnovaties en verbeteringen. De toevoeging van het concentraatkussen maakt het tot een veelzijdig apparaat dat harsen of wassen anders dan kruiden verdampt. Dankzij de geweldige dampontwikkeling, de vervangbare batterij en de soepele werking is de XMAX Starry V3 een geweldig pakket. De prestaties worden ook geperfectioneerd door het magnetische keramische mondstuk samen met het nieuwe luchtstroomontwerp en nog betere warmte isolatie.

Verkopers

Land wijzigen:
Puffpuffpalace.nl
*de prijs is enkel geldig met de 5% actiecode: VAPOPUFF5 75,99 € 79,99 €

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 10:48

Gratis levering in Nederland en Belgie voor bestellingen vanaf €30 🏆

Gratis sample relaxerende vaping kruiden bij elke vaporizer bestelling! 🌿🌿🌿

Vapefully.com
Niet op voorraad

↻ Bijgewerkt op: 5. december 2022 , 8:00

💨 Discreet packaging 💨 100% Ecological packaging

💨 Advice via LiveChat & telephone 💨 1,500 Positive Opinions on TrustPilot ⭐⭐⭐⭐⭐